AinMokti
Ainmokti
Home About Stuffs Twitter instagram

owner


" my other world. for me to share about my life and passion. "

Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.

tuesday!!
Tuesday, 10 January 2012 • 05:25 • 3 comments



Tumblr_lxjiv2b37y1qbsd4uo1_500_large

tak banyak yang nak dikatakan..
cuma bersyukur sebab aku masih dalam jagaan tuhan..Allah s.w.t..
masih hidup dengan aman n bahagia with family n kawan2..
walaupun kadang2 kita trasa hidup kita tak la seindah dan sebaik hidup orang2 lain..
tapi, Alhamdulillah dengan apa yang aku da skunk ni..
aku bersyukur gak sebab tuhan melindungi aku dari maksiat n kejahatan..
sebelum aku tersasar tuhan dah tunjukkan jalan..
aku heppy sangat2..
jugak eppy sebab ada family n kawan2 yang baek..cypak, mun..
aku sayang ampa sgt2..
so, aku rasa aku tak perlukan cinta dari lelaki lagi skunk ni selain cinta Allah..family n kawan2..
kalau setakat nak main2 cinta saja2 tak payah la...
hidup dengan cara ni lebih baik..

p/s: aku arap sangat result spm nnti cemerlang..nak study betul2 pasny..n kejar impian aku..insyaallah..

Labels: ,



3 Comments:

Blogger Ct Mawa said...

the best way..b'syukur ;)

good luck for you result spm! ^^

11 January 2012 at 22:02  
Blogger NAZRUL AZAT said...

insyaAllah result terbaik tu nnti, jgn lupe bgtau sy :-)

11 January 2012 at 22:09  
Blogger nurul ain said...

insyaAllah..thanks yup!!

12 January 2012 at 01:35  

Post a Comment


|