AinMokti
Ainmokti
Home About Stuffs Twitter instagram

owner


" my other world. for me to share about my life and passion. "

Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.

last day of 17..
Monday, 6 February 2012 • 05:50 • 4 comments



                                                                                   

salam...hari2 yang agak membosankan harus diteruskan..tak kira betapa bosannya hidup, mesti kena jalani jugak..dengan harapan hari esok lebih bermakna..

oh, ya!! hari ni last entry aku sebagai sorang gadis berumur 17 tahun...esok, dengan rasminya aku dah 18 tahun..btw, aku baru tahu yang esok, 7 februari 2012 adalah hari Thaipusam..haishh, apasai la taun ni besday aku boleh jatuh ari Thaipusam..ishhh, agak kecewa la..tapi takpa kita tinggal di malaysia ni haruslah bersikap satu malaysia..haha..whatever la..tadi, my kakak baru call wish besday..dah nak terharu la kejap..balek2, dya kata esok amai org nak celebrate besday aku...hishhh, perli la tu...dya tak abes2 gelakkan tarikh besday aku yg sama dengan Thaipusam tu...noooobbb!!! Tak kisah la..apa2 pun, dya tetap my beloved sister..

dalam sedar tak sedar aku dah nak masuk 18...dh nak jadi lewat remaja dh..in a few years after this, i'm gonna face my twentiess...oh, no!! rasa keberatan sangat..masa cepat sangat berlalu...dan aku..bila la nak jadi matang sket kan?? tapi act, tak sabar jugak nak jadi budak 18 taun nyh...asa dh besar gitu..boley kawen dahhh...(menggatal ja, memang nak kena pelempang aku ni..)..kalaw tau kat kak aku ni mesti kena cop gatal ni..haha..bukan gatal, naughty ja..tak terasa lagi nak kawen ka pa ka..calon pon tak da..tersangat la single skunk ni..nak study ja dulu..success is my goal!! ok la..dh tak tau nak update apa..

p/s: suka dengar lagu2 dalam ost Heart String..suma lagu dya bezt..paling ska lagu because i miss you..nanti2 akan post lirik n video lagu tu...

Labels: ,



4 Comments:

Blogger Popoi said...

korea sgt,, ehhehehe ^^

6 February 2012 at 06:56  
Blogger nurul ain said...

apa yg koreanya???

6 February 2012 at 07:25  
Blogger :: Cik Nur :: said...

Selamat menempuhi usia baru...moga tabah menghadapi hari2 yg mendatang ... :)

6 February 2012 at 07:37  
Blogger nurul ain said...

thanks..^^

6 February 2012 at 07:40  

Post a Comment


|