AinMokti
Ainmokti
Home About Stuffs Twitter instagram

owner


" my other world. for me to share about my life and passion. "

Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.

KIM HYUN JOONG
Monday, 5 August 2013 • 07:56 • 5 comments



Assalamualaikum and Hi!! jadi harini aku nak update pasal Kim Hyun Joong aja.. not anybody else.. tengok tajuk pun dah tau kan.. aku dan kpop memang tak boleh dan takkan boleh dipisahkan.. tu realitinya.. tapi tak bermaksud aku xlayan lagu omputih, melayu, indon ka, nasyid suma tu.. disebabkan tu, aku nak share something pasal Kim Hyun Joong..

baru2 ni Kim Hyun Joong dah buat comeback.. fuhhh!! pheww!! *lap peluh dulu* Ya Allah, hotnya dia.. hahahahhaha.. aku memang dah lama menantikan comeback dia since dulu lagi sebab aku mula tertarik dengan suara dya dalam lagu because i'm stupid-ost boys over flower.. btw, KHJ dulu dari ss501 tapi aku xlayan sangat band tu sebab fokus aku suju ja..haha.. 

comeback with bad boy image.. lols, i still love it anyway..haha

so, first song dya UNBREAKABLE .. first impression aku bila aku dengar and tengok mv dia.. wow!! Kim Hyun joong, your totally great, great song, great choreography , great body ..its just wow!! lama2 addicted lah dengan lagu ni..

then, second lagu YOUR STORY.. first aku tengok mv dia *hensemnya dia, melting* tapi kat tengah2 mv tu spoil lah model perempuan tu boleh mesra2 dengan dia plak.. mau terbakar hati aku ni..haha.. tapi rilek ja artis kan biasa lah kan.. *like i cares *yes i care* tapi aku betul2 suka dengan lagu Your Story ni.. lebih suka dari lagu Unbreakable.. basically lagu ni berkisar tentang kekecewaan sorang lelaki terhadap bekas teman wanita dia n how much he longing for her to comeback to him n blablabla... lyric dia sedih n lagu dia pon xupbeat sangat, slow but still catch my heart..

maybe picture ni menggambarkan mood lagu your story tu.. maybe??

so basically, aku betul2 suka dengan comeback kali ni.. walaupun lagu2 KHJ x top chart in korea but suprisingly mini album dya ni top billboard world album chart kot.. u can read it here .. seriously i'm proud of you KHJ.. i know you've word hard for this album, how much you train just to show a perfect performance for your fans.. thanks KHJ for making great piece of arts..

so sesapa yang nak tengok mv dya boleh la klik bawah ni..

 how can a cute man turn to become an awesome namja like below?? great job KHJ.. hehe

p/s: raya dah nak dekat..next time entry pasal raya lah pulak..
xoxo ain





5 Comments:

Blogger Azwar Syuhada said...

Aku pernah tengok dia berlakon dalam BOF!! Perghh, rambut baru dia botak plak?? ..hahhaahah :)

5 August 2013 at 08:09  
Blogger ainmokti said...

mana da botak..kurang rambut ja lah..

5 August 2013 at 08:15  
Blogger Nys Anis said...

wah .. abang sayeeee . hee .
qindu ang jugakkk !
raya mai umah ! hee

5 August 2013 at 19:13  
Blogger ainmokti said...

insyaallah..

6 August 2013 at 01:20  
Blogger FarhanahAdzlan said...

sayaa suka tengok dia dalam BOF :)

13 August 2013 at 10:24  

Post a Comment


|