AinMokti
Ainmokti
Home About Stuffs Twitter instagram

owner


" my other world. for me to share about my life and passion. "

Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.

My ideal type..
Thursday, 1 August 2013 • 07:24 • 3 comments



Assalamualikum and hi! i don't know why i came to this..haha.. tengok tajuk lah.. MY IDEAL TYPE.. seriously is it a right time to think about all this?? haha.. xpa, ni cuma sronok2 ja.. ha! i get it! aku rasa lately aku banyak sangat tengok korean variety show we got married and banyak sangat tengok korean dramas.. sebab tu la otak ni mula la nak gatal2 pikir ideal type bagai..  so, my ideal type is :

1. first sekali mestilah yang kuat pegangan agama, mampu untuk memimpin aku ni jadi muslimah yang lebih baik.. maybe its sound typical but really guys, this is what a girl want..sapa taknak husband yang baik macam imam muda tuh?? haha.. aku penah cakap kat kawan aku before this yang aku nak kawin dengan imam muda.. hihihi.. banyak sangat berangan ni..
ni gambar aku dengan imam muda najdi.. haha.. dapat begambar pon jadi lah...hahaha..

2. secondly, must be able to accept my family and i for what we are..kena la respect mak ayah akak aku suma.. disebabkan keluarga adalah people that i treasure the most in my life, so sesorang tu kena la boleh "masuk" dengan family aku..haha.. rude man is a NO NO !!!

3. able to listen to my story and laught to my not so funny jokes.. tapi takda la sampai setiap masa nak gelak.. maksud aku dia mestila rela dengar celoteh aku.. aha! kena boleh trima and dengar kalau aku cerita pasal novel yang aku dah baca ka apa ka..haha..

4. okayh aku rasa yang ni agak penting.. that guy mestilah seorang yang boleh tengok TWILIGHT dengan aku.. if u guys wanna know i'm a big fan of TWILIGHT.,. tak kira lah novel dia ataupun movies dia semua aku layan.. even movies dia aku dah x ingat brapa kali aku ulang tengok.. dan aku rasa laki yang sudi tengok twilight dengan aku adalah yang paling romantik.. because i found out that the most epic love story is twilight.. i dont care what other people might be thinking.. hell yeah, thats me..




5. have agood sense in fashion and music but tak selekeh is all enough i think..

6. lastly, insyaallah i find someone who can be my imam my husband, my bestfriend and my soulmate.. all in one..haha

dah la tu ja la kot buat masa ni dah tak tau nak demand apa lagi.. tapi ni semua angan2 ja.. haha

last, jom cuci mata..hihi
my love leeteuk super junior

my other love lee min ho

my joonie.. hehe lee joon mblaq

my forever love edward cullen but not robbert pattinson.. haha

till then, xoxo ain



3 Comments:

Blogger Nabilah Izzati said...

Erm aku tak lah minat sangat twilight. So conclusion, aku tak boleh kawin ngan kau ke? :(
Haha joking

4 August 2013 at 10:06  
Blogger ainmokti said...

totally tak boleh..aku reject awal2..hehe

5 August 2013 at 06:56  
Blogger FarhanahAdzlan said...

ehh samelahh kitaa saya pun suka tengok twilight tapi yang takbestnyee takde dalam computer nak tengok ulang2..

13 August 2013 at 10:25  

Post a Comment


|